Mersin Üniversitesi öğretim üyelerine ödül

Haber Giriş : 01 Aralık 2004 15:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin Üniversitesi (MEÜ) öğretim üyeleri poster bildiri ve makale alanlarında iki ödül aldı.

MEÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adnan Erkuş ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Elemanı Araştırma Görevlisi Fatma Çepikkurt'un hazırladıkları poster bildiri, 17-20 Kasım 2004 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 8. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi'nde davranış bilimlerinde sunulan poster bildirileri arasında "En İyi Poster" bildiri ödülünü aldı. Sporcunun, seyirci tarafından yapılan olumsuz tezahürattan etkilenme düzeyini belirlemek amacıyla gerçekleştirilen poster bildiri ayrıca spor bilimleri dalında özellikle tezahürat bazında, sporcuların ve seyircilerin kötü tezahürattan etkilenme düzeyini ölçmeye yönelik bir çalışmanın daha önce yapılmaması açısından bir ilk olma özelliği taşıyor.

Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Murat Ünal ve Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Lülüfer Tamer ise yazdıkları makale ile üniversiteye ikincilik ödülü kazandırdı.

Ünal ve Tamer tarafından hazırlanan ve uyku araştırmalarını içeren makale, 'Prof. Dr. İsmet Karacan Yabancı Dergilerde Yayınlanmış Yayın Ödülü'nü kazandı. 7-9 Kasım 2004 tarihleri arasında Çeşme'de gerçekleştirilen 6. Uyku ve Bozuklukları Kongresi kapsamında verilen ödül, her yıl o döneme ait uyku araştırmaları konusunda yapılmış en iyi makaleye veriliyor.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber