İETT'de ferah yolculuk dönemi başlıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ocak 2009 13:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İETT otobüslerine binen İstanbullular'a kolonyalı mendil dağıtılacak. Yolcuların ferahlaması için düşünülen kolonyalı mendiller ücretsiz olarak isteyene verilecek.

İETT'nin yolcu memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmalarından biri olan kolonyalı mendil hizmeti, Ayazağa garajından çıkış yapan otobüslerde başladı. İlk uygulaması Kurban Bayramı'nda yapılan kolonyalı mendiller yolcular tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. İETT, reklam karşılığı yaptırdığı kolonyalı mendillerin üretimi ve dağıtımı için herhangi bir ücret ödemeyecek, ayrıca aylık kira bedeli alacak.

Mendillerin dağıtımı özel tasarlanmış kutular vasıtasıyla yapılıyor. Akbil cihazının yanına yerleştirilen kutulardan yolcular rahatlıkla faydanalabiliyor. Reklam karşılığı yaptırılan mendil paketlerinin bir yüzünde İETT ile ilgili tanıtıcı bilgiler, diğer yüzünde reklam yer alıyor.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Genel Müdür Mehmet Öztürk, İETT'nin yolcu memnuniyetini her zaman ön planda tuttuğunu ve İstanbullular'a hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber