Yozgat Belediyesi ISO 9001 Kalite Belgesi alacak

Haber Giriş : 03 Aralık 2004 00:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yozgat Belediyesi kaliteli hizmet sunma ve vatandaş memnuniyetini sağlamak amacıyla ISO 9001 Kalite Belgesi almak için çalışmalara başladı.

ISO 9001 Kalite Belgesi almak için çalışmalara başlayan Yozgat Belediyesi öncelikle yönetici seviyesindeki 35 personeli 3 gün sürecek Kalite Yönetim Sistemleri seminerlerine aldı. Seminerin açılışında bir konuşma yapan Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, amaçlarının tüm personelin desteği ve katılımı ile kaynakları etkin ve verimli kullanarak vatandaşa artan kalitede hizmet vermek olduğunu belirterek, "Ekiplerimiz arasında motivasyonu, ahengi sağlayarak vatandaşlarımızın istek ve beklentilerini en üst düzeyde karşılayacağız" dedi.

Öte yandan, belediyede 'Ak Masa' uygulamasına geçilmesi için bütün hazırlıklar tamamladıklarını belirten Başkan Başer, bu birimle belediyede işi olan vatandaşların işlerine yardımcı olunacağını ve şikayetlerin çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Başer, "İnsanımız belediyeye geliyor işini halledebilmek için kat kat geziyor. Burada görevlendireceğimiz personelimiz vatandaşı alacak işi olduğu birime kadar götürecek ve işini en kısa sürede tamamlanmasını sağlayacak" diye konuştu.

Yozgat Belediye Başkanı Başer, Yozgat'ta farklı bir uygulamayı da hayata geçirdiklerini ifade ederek, "Belediyeye kurulan kamera sayesinde il dışındaki Yozgatlılar, internetten 'yozgatbel.gov.tr' adresine girip canlı yayın linkine tıkladıkları takdirde Yozgat'ın canlı yayını seyredebilme imkanına sahip olacaklar" dedi.

İl dışında çok sayıda Yozgatlı'nın yaşadığına değinen Başer, "Yurt dışı ağırlıklı olmak üzere dışarıda çok hemşehrimiz var. Bu uygulamayla bir nebze olsun memleket hasretlerini dindirelim istedik. Bazen akrabalarını arayıp kameranın çekim yaptığı yerlere gelmesini isteyenler oluyor. Bizde uygulamadan dolayı çok teşekkür mesajı aldık" diye konuştu.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber