İstanbul'da su ve elektrik kesintisi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Ocak 2009 14:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da su kesintisi

İstanbul - İstanbul'un bazı semtlerinde 20 Ocak Salı günü 17 saat süreyle su kesintisi yapılacak.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yapılan açıklamada, Kıraç su deposu girişindeki arızalı 3 vananın değiştirileceği belirtildi.

Açıklamada, bu nedenle 20 Ocak Salı günü saat 09.00'dan itibaren Beylikdüzü İlçesi, Kıraç Beldesi, Küçükçekmece ilçesinde Fatih, Cumhuriyet, Kanarya mahalleleri, Büyükçekmece ilçesinde Cumhuriyet, Atatürk ve Gürpınar mahallelerinin üst kotları, Yakuplu ve Güzelyurt mahallelerine 17 saat süreyle su verilemeyeceği bildirildi.


İstanbul - İstanbul'un Şile ve Tuzla ilçelerindeki bazı semtlerde, trafo merkezlerinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yarın ve Salı günü elektrik kesintisi uygulanacak.

Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş'den (AYEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın 09.00-16.00 saatleri arasında, Şile Kızılcaköy, Meşrutiyet, Sofular, Alacalı, Doğancalı, Sahilköy, Kurna, Karakiraz, Yeşilvadi, Üvezli, Avcıkoru, Kervansaray, Kömürlük, Bıçkıdere, Esenceli, Yeni Darlık, Oruçoğlu ve Ulupetit köyleri ile bağlı Kalealtı ile Artvinliler mahallelerinde kesinti yapılacak.

Kesinti programı kapsamında 20 Ocak Salı günü 14.00-15.00 saatleri arasında Şile'nin Dostlar 2, Doktor-Eczacılar ve Turizmciler siteleri ile Resort Otel'e, aynı gün 08.00-14.00 saatleri arasında da Tuzla'nın Güzelyalı Mahallesi, Batı Sahil Yolu ve bağlı sokaklar ile Merkez Bankası Kampı'na elektrik verilemeyecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber