Ersöz'e anjiyo yapıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ocak 2009 22:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ersöz'e anjiyo yapıldı

İstanbul - "Ergenekon" soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'e anjiyo yapıldı.

Ersöz'ün avukatı Gülten Güven, müvekkilinin, halen tedavi gördüğü Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde anjiyo olduğunu belirtti.


Levent Ersöz'e anjiyo yapılacak

Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi koroner yoğun bakım servisinde yatan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'e anjiyo yapılacak.

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra konulduğu Metris Cezaevi'nde geçirdiği rahatsızlık sonrası hastaneye kaldırılan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz kısa bir süre önce koroner yoğun bakım servisinden çıkarıldı. Başka bir servise götürülen Ersöz'e anjiyo yapılacak. Yaklaşık yarım saat süren ve kalp damarlarının durumunu ortaya koyacak anjiyo sonucuna göre hareket edilecek.


Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi koroner yoğun bakım servisinde yatan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz için yoğun güvenlik önlemi alındı. Ersöz'ün yattığı odanın kapısında polis ve askerler nöbet tutuyor. Yoğun bakım servisinin bulunduğu kata girenlerin cep telefonları toplanıyor.

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra konulduğu Metris Cezaevi'nde geçirdiği rahatsızlık sonrası hastaneye kaldırılan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz için yoğun güvenlik önlemleri alındı. Hastane önünde bekleyen polis ekiplerinin dışında Ersöz'ün yattığı yoğun bakım servisi kapısında da 3 polis, 2 rütbeli asker 1 de er nöbet tutuyor. Ersöz'ün yattığı koroner yoğun bakım servisine giren hastane görevlilerinin cep telefonları toplanıyor. Özellikle yemek dağıtanlarla temizlik yapan personelin Ersöz'ün tedavi gördüğü yoğun bakım servisine girişlerinde cep telefonlarının alındığı, servisten çıkarken teslim edildiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber