Bakan Güler kız öğrencinin elini öptü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Şubat 2009 13:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ORDU - Enerji Bakanı Hilmi Güler, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği memleketi Ordu'da fındık dallarından yapılan saz eşliğinde 'Ordu'nun Dereleri' türküsünü söyledi. Güler bir öğrencinin de elini öptü.

Enerji Bakanı Hilmi Güler, Ordu temasları esnasında 20 engelli vatandaşa akülü araç dağıtımı törenine katıldı. Dağıtım öncesi konuşan Güler, "Her birimiz yarın sizler gibi olabiliriz. Ordu sahilinde gezerken engelli bir gencimizin akülü araba isteği üzerine böyle bir çalışma yaptık. Hep laik, demokratik bir devlet olduğumuzdan bahsedilir, ancak sosyal bir devletiz de. Bu yardımlar sosyal bir devlet olmamızın bir gereğidir." dedi.

Bakan Güler, daha sonra ellerinde 'hoş geldiniz sizi duyamıyoruz ama anlıyoruz' yazılı afiş taşıyan işitme engelli öğrencilerle bir süre sohbet etti. Bakan Güler'in konuşması işaret dili ile işitme engelli öğrencilere tercüme edildi. Bakan Güler, Ordu Bilim Sanat Merkezi öğrencilerinden Özlem Yazgan'ın Yunanistan'da resim dalında aldığı dünya birinciliği ödülü nedeniyle 5'i bir yerde altın taktı. Bakan Güler, Yavuz'a 'hangi elinle resim yaparak birinci oldun?' sorusunu yöneltti. Yavuz, "Sağ elimle" cevabını verdi.

Bunun üzerine Bakan Güler, öğrenciyi elinden öperek tebrik etti. Bakan Güler, daha sonra dünyada ilk kez fındık dalları ile yapılan bir saz eşliğinde 'Ordu'nun Dereleri Aksa Yukarı Aksa' türküsünü söyledi. Bakan Güler'in temaslarına AK Parti Ordu Belediye Başkan Adayı Ayşe Bahar Çebi ile Ordu Belediye Başkanı ve DSP Başkan Adayı Seyit Torun da katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber