Başbakanlık önünde kendisini yakmak istedi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mart 2009 17:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Evine gelen haciz nedeniyle bunalıma giren bir kadın Başbakanlık önünde kendini yakmak istedi.

Kadın, polisin dikkati sonucu Adalet Bakanlığı binası önünde elinde pet şişeye doldurduğu benzinle birlikte etkisiz hale getirildi. Sürekli olarak Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın kendisine sahip çıkmadığını söyleyen kadın, daha sonra gözaltına alınarak sorgulanmak üzere karakola götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Ankara-Kırıkkale arası servis aracı sahibi Neriman Doğan, Kırıkkale Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerine yer göstermemesi sebebi ile yaklaşık iki yıldır aracını çalıştıramıyordu. Aracını çalıştırdığı zaman ise aracı kaçak göründüğünden sürekli olarak ceza yazılan Neriman Doğan'ın, ödeyemediği cezalar yüzünden evine haciz geldi.

Doğan, girdiği bunalım sonucu saat 15.00 sıralarında Başbakanlık önüne gelerek pet şişeye doldurduğu benzinle kendini yakmak istedi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Başbakanlık önüne gitmeye çalışan Neriman Doğan, daha önce ihbar alıp tedbirli davranan polislerin dikkati sayesinde amacına ulaşamadan yakalandı.

Polisler, daha önce de Cumhurbaşkanlığı ile AK Parti önünde farklı eylemler sergileyen Doğan'ı elindeki benzin dolu pet şişe ile birlikte hemen etkisiz hale getirdi.

Neriman Doğan, polisler tarafından Adalet Bakanlığı girişinde bulunan polis kontrol noktasına götürüldü.

Başbakanlıkta bulunan polisler ise bu sırada basın mensuplarının görüntü almasını engelledi.

Yaklaşık yarım saat burada tutulan Doğan, daha sonra basın mensuplarından kaçırılarak polis kontrol noktasının arka kapısından çıkartılarak Çankaya Merkez Karakolu'na götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber