Belediyelerde devir teslim törenleri

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Nisan 2009 18:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Amasya Belediyesi'nde eski Belediye Başkanı İsmet Özarslan, seçimi kazanan AKP Belediye Başkan Adayı Cafer Özdemir'e koltuğu teslim etti.

Cafer Özdemir, Adliye binasına giderek Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ayşegül Aksu'dan mazbatasını aldı.

Özdemir, mazbatasını aldıktan sonra partililerle Vali Mehmet Celalettin Lekesiz'i makamında ziyaret etti. Lekesiz, Özdemir'i tebrik ederek ?Seçim süreci bitti, artık hizmet zamanı. Sayın Özdemir'e görevinde başarılar diliyorum? dedi.

Özdemir, Amasya'nın marka kent olmasının sorumluluğunun da bilinci içinde 5 yıllık dönemde hizmetlerini Amasya ve Amasyalılar için yapacağını söyledi.

HAKKARİ BELEDİYE BAŞKANI BEDİRHANOĞLU GÖREVİNE BAŞLADI

Hakkari'nin yeni Belediye Başkanı DTP'li Dr. Fadıl Bedirhanoğlu, mazbatasını Ağır Ceza Reisi Ahmet Bilgili'den alarak görevine başladı.

Belediye Başkanlığına seçilen Fadır Bedirhanoğlu, eski Belediye Başkanı Kazım Kurt'u makamında ziyaret etti.

Burada belediye personeli tarafında çiçekle karşılanan Bedirhanoğlu, dışarda toplanan vatandaşlara teşekkür etti.

Bedirhanoğlu, yaptığı konuşmada herkesin seçimde üzerine düşen görevi yaptığını belirterek, bu duyarlılıktan dolayı Hakkari Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne de teşekkür etti.

KARAMAN BELEDİYESİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Karaman Belediye Başkanlığını kazanan AKP adayı Kamil Uğurlu mazbatasını alarak, Karaman belediyesinde düzenlenen devir teslim töreni ile görevine başladı.

Devir teslim töreninde konuşan Eski Belediye Başkanı Kantürk koltuk ve makamların gelip geçici olduğunu belirterek, bu devir teslim töreninin aile içinde bir devir teslim töreni olduğunu ifade etti.

Ben AKP'nin belediye başkanı olarak, görevi yine AKPli'ye teslim ettiğini dile getiren Kantürk, yeni başkana başarılar diledi. '

Yeni seçilen Belediye Başkanı Kamil Uğurlu da bir enkaz devr almadığını belirterek, ?İyi durumda ve hizmetlerin devam ettiği bir belediye devralıyorum. Söz verdiğim gibi sizlerin huzurunda parti rozetimi çıkarıyorum. Bundan sonra tüm Karaman halkının belediye başkanıyım? dedi.

ÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN MAZBATASINI ALDI

Çanakkale Belediye Başkanlığına seçilen CHP'li Ülgür Gökhan ve belde belediye başkanları mazbatalarını aldı.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Beldesi Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, İntepe Beldesi Belediye Başkanı Alaattin Özkurnaz ve Kumkale Beldesi Belediye Başkanı Süleyman Erte, Çanakkale Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi duruşma salonunda düzenlenen törende, mazbatalarını Hakim Hayri Demir'den aldılar.

Ülgür Gökhan, mazbata töreninin ardından yaptığı açıklamada, Çanakkale'de önemli projelere imza atacağını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber