Muhtarlık kavgaları bitmiyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Nisan 2009 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Kayseri'de bir köyde muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada 2 kişi bıçaklanarak yaralandı, 15 kişi gözaltına alındı.

Yeşilhisar ilçesine bağlı Araplı köyünde muhtar seçimi nedeniyle Bulut, Coşkun ve Çağlar aileleri arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Bayram Coşkun, Halil Çağlar ile Resul Bulut'u bıçakla yaraladı.

Kayseri Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan Halil Çağlar'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Bayram Coşkun ile birlikte kavgaya karışan 15 kişinin gözaltına alındığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.


Van'da muhtarlık kavgası: 10 yaralı

Van - Van'ın Gürpınar ilçesindeki muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada 25 kişinin yaralanmasının ardından, hastaneye gelen yaralı yakınlarının birbirlerine saldırması sonucu 1'i polis 10 kişi yaralandı.

Gürpınar ilçesi Işıkpınar köyünde, muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada yaralanarak Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıları ziyarete gelen köy sakinleri, hastanenin acil bölümünde birbirlerine taş ve sopalarla saldırdı.

Çıkan kavgada, isimleri henüz belirlenemeyen 1'i polis 10 kişi yaralandı. Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet ekiplerinin müdahale ettiği kavgada, 10 kişi de gözaltına alındı.

Polis ekipleri, hastane bahçesinde olası bir kavganın yaşanmaması için yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Van'ın Gürpınar ilçesi Işıkpınar köyünde, dün, muhtar seçilemeyen D.B. ve yakınları, muhtarlığı kazanan İlhami Çiftçi ve ailesine saldırmış, çıkan kavgada her iki taraftan 25 kişi yaralanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber