Kaçakçılar gümrük muhafaza memurunun burununu kırdı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Nisan 2009 14:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hatay'da Cilvegözü Sınır Kapısı'nda, bir grup kaçakçı, kendilerine direnen gümrük muhafaza memuruna meydan dayağı attı. Burnu ve elmacık kemiği kırılan gümrük muhafaza memuru rapor alıp, kendisini dövenler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Olay, Hatay'ın Reyhanlı ilçesi Cilvegözü Sınır Kapısı'ndaki giriş kapısında yaşandı. Gümrük Muhafaza memuru Adil Avcıoğlu, kaçakçılara göz yummayınca tepki aldı. Tepkinin tartışmaya tartışmanın da kavgaya dönüşmesi sonucu 45 yaşındaki gümrük muhafaza memuru kaçakçılar tarafından tartaklandı. Burun kemiği kırılan Avcıoğlu kaldırıldığı hastanede sağlık raporu aldı ve kendisine saldıranlar hakkında suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili ise 2 kişinin arandığı bildirildi.

Yaşanan bu kavganın ardından birçok gümrük muhafaza memuru idarenin kendilerine sahip çıkmadığını ileri sürdü. Gümrük Muhafaza Personeli bilgi paylaşımı sitesinde olayla ilgili tepkilerini dile getiren bir personel ise Cilvegözü Sınır Kapısı'nda başından geçen bir olayda "Valla bıktırdılar insanı. Dayak atsan suçlusun. Dayak yesen başka türlü. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bizim idarede iş yok. Suriyeliler üzerime saldırıyor. Dağılsınlar diye havaya ateş ediyorum. Ben suçlu oluyorum, sonra neymiş dayak yesem daha iyiymiş. Biri bana silah doğrultmadıkça havaya dahi sıkamazmışım. Dayak ye de ondan sonra millete nasıl söz geçireceksin burada bakalım. Bitmişiz haberimiz yok." şeklinde serzenişte bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber