Öğrenciye dayak iddiası adliyelik oldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Mayıs 2009 17:02, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

- Muğla'nın Milas ilçesinde eğitim gören lise 2. sınıf öğrencisi S.O.İ.'nin ailesi çocuklarının öğretmeninden dayak yediği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Milas'ta Endüstri Meslek Lisesi'nde öğrenim gören S.O.İ. Bilgisayar dersinde sıra arkadaşına ait cetvelle oynamaya başladı. Bu sırada dalgınlık eseri kırılan cetvelin çıkardığı sesten rahatsız olan Bilgisayar dersi öğretmeni A.Ö., iddiaya göre öğrenci S.O.'nun yanına gelerek tokat attı. Refleksle öğretmeni engellemeye çalışan öğrenci, sınıftan çıkmak istedi. Öğrenciye izin vermeyen öğretmen bu sırada, S.O.'nun boynunu sıktı. Sınıftan ayrılan S.O. durumdan ailesini haberdar etti.

Çocuklarının boynunda ve yüzünde darp izi olduğunu gören aile, savcılığa öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.

Olayın ardından Milas Kaymakamı Şahin Aslan, Milli Eğitim Müdürü Arslan Ersoy ve İlçe Emniyet Müdürü Deniz Alemdar incelemelerde bulundu. 3 ay önce askerden gelerek göreve başlayan öğretmenin daha önce de aynı okulda sınıf yoklamasını yanlış alan bir öğrenciye sınıf mevcudu kadar tokat attığı iddiasıyla soruşturma açılmıştı.

Öğretmen A.Ö. devlet memuru olması nedeniyle açıklama yapamayacağını söylerken öğretmen hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığı öğrenildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan Ersoy ise olayla ilgili müfettiş incelemesi yapıldığını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber