Akdağ: Makamlar ağlama değil, sorunlara çözüm üretme yeridir

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2009 20:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık Bakanı Recep Akdağ,"Makamlar ağlama değil, çözüm üretme yeridir." dedi.

Erzurum İl Genel Meclisi Salonu'nda, genel meclis üyeleriyle bir araya gelen Bakan Akdağ, il genel meclislerinin şehir yönetiminde önemli sorumluluklar üstlendiğini söyledi.

İl Genel Meclisi'nin işini çok iyi yapmasını isteyen Bakan Akdağ, aksi taktirde bunun vebalinin başta kendisi, Vali, İl Özel İdaresi Başkanı, İl Genel Meclisi Başkanı ve üyelerinde olacağını ifade etti.

Sorunların çözümü noktasında önemli mevkilerde olanların şikayet etme lüksünün bulunmadığına da vurgu yapan Sağlık Bakanı Akdağ, özellikle, belediye başkanları ve il genel meclisi üyelerinin görev yaparken ağlamamalarını istedi.

Bakan Akdağ,"Belediye başkanları çalışsın ağlamasın. Hizmet etsin diye oy verdik. Makamlar ağlama yeri değildir. İl Genel Meclisi üyeleri de ağlamasın, şikayette bulunmasın." diye konuştu.

Sağlık Bakanı Akdağ, ayrıca il genel meclislerinin kendilerine para kaynakları oluşturmasını da istedi.

Bakan Akdağ, il özel idarelerinin bir takım mülklere sahip olduğunun ve bunları boş yere bekletmek yerine satıp, il genel meclisine gelir olarak aktarması gerektiğine de işaret etti.

İl Genel Meclisi üyelerinin yeni gelir kaynakları için kafa yormasına da işaret eden Bakan Akdağ, "Kafa yorup yeni para kaynakları bulun. Bu tabi olduğunuz kanun da var." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber