Yurtta hava tahmini...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2009 09:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Havalar serinliyor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu bölgelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı batı kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, doğu bölgelerimiz ile zamanla Karadeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli olarak esecek.


İSTANBUL - Yurdun doğu bölgelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, batı kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, doğu bölgelerimiz ile zamanla Karadeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli olarak esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu 32

İstanbul: Az bulutlu ve açık 30

İzmir: Az bulutlu ve açık 35

Adana: Az bulutlu ve açık 37

Antalya: Az bulutlu ve açık 32

Samsun: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 26

Trabzon: Parçalı, zamanla çok bulutlu 25

Erzurum: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 19

Diyarbakır: Parçalı bulutlu 33

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber