Eski belediye başkanı yazı işleri müdürü oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2009 15:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Iğdır'ın eski Melekli Belde Belediye Başkanı Servet Çankaya, 29 Mart yerel seçimlerinde görevini devrettiği eşi Emine Çankaya tarafından Belediye Yazı İşleri Müdürlüğüne atandı.

Belde Belediye Başkanı Emine Çankaya, gazetecilere konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kendisinden önceki Belediye Başkanı olan eşi Servet Çatkaya'nın tecrübesinden yararlanmak istediğini söyledi.

Servet Çankaya'yı Belediye Yazı İşleri Müdürlüğüne atadığını bildiren Çankaya, şunları kaydetti:

''Onu, tecrübelerinden faydalanmak için geçici olarak sözleşmeli işe aldım. Bunu yaparken de Melekli beldesine hizmeti düşündüm. Projeler yarım kalmasın istedim. Yazı İşleri Müdürlüğü kadrosu boştu. Belediyeyi 5 yıl yöneten eşimin belediyeye daha çok katkısı olsun istiyorum. Onu eşim olduğu için değil tecrübeli olması, belediyeciliği ve Melekli beldesini iyi tanıdığı için işe aldım.''

Belediye Yazı İşleri Müdürlüğüne atanan Servet Çankaya da 29 Martta görevini devrettiği eşine her konuda destek olmaya çalıştığını, bu desteğin resmi bir şekilde olması için eşinin verdiği görevi kabul etmek zorunda kaldığını söyledi.

Parayı ve mevkiyi düşünmediklerini dile getiren Çankaya, ''Düşündüğümüz tek şey beldemize hizmet etmek. Zaten birkaç ay sonra işler rayına oturduktan sonra ayrılacağım. Konuyu kimse saptırmasın'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber