Sahte komiseri kolundaki dövme yakalattı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2009 15:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kocaeli'nde ''155 polis imdat'' hattını arayıp kendini komiser olarak tanıtan kişi, bir masaj salonunda kimlik kontrolü yapacağı gerekçesiyle takviye ekip isteyince, kolundaki dövmeden şüphelenen polis ekipleri tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, dün akşam ''155 polis imdat'' hattını arayarak kendini komiser olarak tanıtan kişi, Fethiye Caddesi'nde bir masaj salonunda kimlik kontrolü yapacağını belirterek, söz konusu adrese ilgili karakoldan ekip gönderilmesini istedi.

Belirtilen adrese giden Saraybahçe Polis Merkezi Amirliği ekipleri, adının İlker Ö. olduğu öğrenilen kişi ile buluştular. İlker Ö'nün kolundaki dövmeden şüphelenen ekipler, polis kimliğini göstermesini istedi. Kimlik kartını gösteremeyen İlker Ö, ''polis muhabiri'' olduğunu söyleyerek, adına düzenlenmiş, üzerinde ''Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Daire Başkanlığı Müdürlüğü'' yazılı sahte ''basın kartı'' gösterdi.

Kartın sahte olduğu anlaşılınca İlker Ö, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Burada İlker Ö'nün üzerinde yapılan aramada bir televizyon kanalına ait tanıtım kartı da ele geçirildi.

İlker Ö, Saraybahçe Polis Merkezi Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber