Bir skandal daha: Röntgen lekesi denildi, mermi çıktı!

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2009 23:37, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Bursa İnegöl'de pazarcılık yapan babasına yardım eden ve astım hastası olan küçük kız aniden yere yığıldı. Kaldırıldığı hastanede sırtında tespit edilen yara izi dikildi, röntgende görülen ize ise röntgen lekesi denilerek eve gönderildi. Küçük kız tekrar rahatsızlanınca baba ikinci kez aynı hastanye gitti bu kez de iğne yapıldı. Olaydan kuşkulanan babanın ikinci hastaneye gitmesiyle küçük kızın maganda kurşununu hedef olduğu ortaya çıktı.

Süleymaniye Mahallesi'nde ikamet eden ve pazarcılıkla uğraşan Yarış ailesi geçtiğimiz pazar günü Akhisar mahallesi'nde kurulan pazarda her zaman olduğu gibi yine tezgâhını kurdu. İşlerin durulmasından dolayı tezgâhı toplamaya karar veren ailenin 8 yaşındaki kızları Sümeyye, akşam saatlerinde bilinmeyen bir nedenle yere yığıldı.

Astım hastası olan minik kız hemen İnegöl Devlet Hastanesi acil servise kaldırılırken, sırtında küçük bir delik fark edildi. Önemsenmeyen ve az miktarda kanın geldiği delik, iddiaya göre görevli hemşire tarafından dikildi. Daha sonra doktorlar tarafından incelenen Sümeyye'nin çekilen röntgeninde belirsiz bir madde görüldü. Yine iddiaya göre doktorlar aslında mermi olan bu maddeye ?röntgen lekesi' diyerek Yarış ailesini evine geri gönderdi.

Gece saatlerinde yeniden rahatsızlanan Sümeyye Yarış, babası tarafından tekrar hastaneye götürüldü bu seferde nöbetçi doktor tarafından sadece iğne yapıldı. Bu durum içine sinmeyen Mehmet yarış kızını Bursa'ya götürdü. Yapılan kapsamlı tetkikler sonucunda Sümeyye'nin vücudundaki maddenin mermi olduğu anlaşıldı.

Bir kaburgası kırılan ve ciğeri zedelenen Sümeyye Yarış şimdi göğsünde bir kurşunla beraber yaşıyor. Şimdilik herhangi bir tehlikesi bulunmayan kurşunun çıkarılıp çıkarılmayacağı yapılacak incelemelerin ardından kesinlik kazanacak.

Olay günü çevrede hiçbir silah sesi duymayan baba Mehmet Yarış, şimdi kendisini kızının bir şeyi yok diyerek geri gönderen İnegöl Devlet Hastanesi'ndeki doktorlar hakkında dava açmaya hazırlanıyor.

8 yaşındaki Minik Sümeyye ise her şeyden habersiz göğsündeki kurşunla yaşamayı sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber