Yetiştirme yurdundaki 3 çocuk kayıp

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2009 18:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SAMSUN Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Yaşar Doğu Erkek Yetiştirme Yurdu'da kalan 15 yaşındaki üç çocuk, kayıplara karıştı. Yurttan ayrılarak dönmeyen çocuklar polis tarafından aranmaya başlandı.

Olay dün Samsun'un Atakum İlçesi'ndeki Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Yaşar Doğu Erkek Yetiştirme Yurdu'nda meydana geldi. Hüseyin Y. ile aynı yaştaki Emre K. ve Emin E. dün akşam izinsiz olarak yurttan ayrıldı. Arkadaşlarının yurt yetkililerine bildirmesi sonucu kayıp oldukları anlaşılan 3 kişi için Sosyal Hizmet İl Müdürlüğü tarafından Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp olarak bildirildi.

İhbar üzerine polis, harekete geçerek kayıp olan çocukları aramaya başladı. Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün, ?Bu çocuklarımızdan biri sürekli yurttan kaçıyor. Geçen hafta içerisinde de Hüseyin Y. yine kaçmıştı. Birkaç gün sonra kendiliğinden geldi. Dün de yanına 2 arkadaşını alarak kayıplara karıştı. Bizde konuyu polise bildirdi. Polisin arama çalışmaları sürüyor? dedi. Soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber