İstanbul hafta sonu yağışlı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Aralık 2009 13:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- İstanbul'da, hafta sonu hava sıcaklığı 1-2 derece düşerek, yağışlı geçecek.

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölgede parçalı çok bulutlu hava, yerini yarın akşamdan itibaren yağışlı havaya bırakacak. Bu gece, bölgenin kuzeyi hafif yağmurlu, gece yarısından itibaren ise Çanakkale ve Balıkesir çevreleri aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

Hava sıcaklığında ise bu gece önemli bir değişiklik beklenmezken, yarın bölgenin güney ve batısında sıcaklık 1-2 derece azalacak.

Rüzgar ise kuzey-kuzeydoğudan orta kuvvette, geceden itibaren bölgenin kuzey ve batısında kuvvetli, yarın Çanakkale çevrelerinde zaman zaman fırtına şeklinde esecek. Rüzgarın, İstanbul ve Tekirdağ'da yarın zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde, Çanakkale çevrelerinde ise fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı, ilgililer ve vatandaşlar dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

Bu arada, parçalı çok bulutlu ve zaman zaman sağanak yağışlı hava, cumadan itibaren yerini yağışlı havaya bırakacak. İstanbul'da, yarın sıcaklık 14-8, cuma 12-10, cumartesi 10-7 ve pazar günü de 12-8 şeklinde olacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber