Havalar nasıl olacak? / HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 22 Aralık 2009 09:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu bölgelerinde yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Trakya kesimi ile ülkemizin iç bölgelerinde buzlanma ve don hadisesi ile birlikte Marmara'da hafif sis beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Marmara, Ege ve Batı Karadeniz'de 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneydoğu, doğu kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Sabah saatlerinde Trakya kesimi ile ülkemizin iç bölgelerinde buzlanma ve don hadisesi ile birlikte Marmara'da hafif sis beklendiğinden başta sürücüler olmak üzere olumsuz şartlara karşı (görüş mesafesinde düşüş, buzlanma ve don) ilgililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde bölge genelinde hafif sis, Trakya kesimi ile bölgenin güneydoğusunda buzlanma ve don hadisesi bekleniyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ilk saatlerde K.Maraş çevreleri sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don hadisesi bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile bu sabah ilk saatlerde Ordu çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar; kıyılarda yağmur ve sağanak, iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

DOĞU ANADOLU: Çok bulutlu, bölge geneli yağışlı geçecek. Yağışlar; Malatya, Elazığ ve Iğdır çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Çok bulutlu, bölge geneli yağışlı geçecek. Yağışlar; Malatya, Elazığ ve Iğdır çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...


22 Ara, Salı

23 Ara, Çarşamba

24 Ara, Perşembe

25 Ara, Cuma

26 Ara, Cumartesi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber