Kadın avukata tecavüz iddiası

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Aralık 2009 16:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'da kaçırılan bir avukatın 2 müvekkilinin tecavüzüne uğradığı iddia edildi.

İddialara göre, Konya Barosu avukatlarından A.Y. (31), daha önce çeşitli davalarına baktığı müvekkilleri R.A. (39) ile M.Ö. (25) adlı kişilerce, ?Size bir arkadaşın vekaletini alacağız. Bizimle gelir misiniz?? sözü üzerine 42 J 3111 plakalı otomobile bindirildi.

Avukat A.Y. şehir dışına çıktıklarında kaçırıldığını anladı. Zanlılar, Karapınar ilçesine bağlı Sazlıpınar köyü yakınlarında araç içerisinde darbettikleri avukat A.Y'ye burada tecavüz etti.

Merdivenli Yaylası yakınlarındaki bir akaryakıt istasyonundan yakıt aldıkları sırada zanlıların bir anlık dalgınlıklarından faydalanarak aracın penceresini açan A.Y'nin ?Kaçırıldım beni kurtarın? çığlığını duyan vatandaşlar, olayı polise haber verdi.

İstasyondan otomobille uzaklaşan ve kaçırdıkları avukatla birlikte izlerini kaybettiren 2 zanlı, tali yolları kullanarak 27 kilometre uzaklıktaki ilçe merkezindeki bir gazinoya girdi.

?Öldürürüz, kesinlikle sesini çıkarmayacaksın? tehdidi üzerine gazinoda sesini çıkaramayan Avukat A.Y, kadının durumundan şüphelenen gazino müşterilerinin ihbarı üzerine polislerin olay yerine gelmesiyle kurtarıldı.

R.A. ile M.Ö, polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüpheli 2 kişi, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden R.A'nın çeşitli suçlardan sabıkası bulunduğu belirtildi.

Avukat A.Y'nin Karapınar Devlet Hastanesinde yapılan muayenesinde darbedildiği ve tecavüze uğradığı belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber