Bir günlük polis tabancasını temizlerken kendini ve eşini vurdu

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 26 Aralık 2009 16:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BİLECİK'te evde tabancasını temizleyen polis memuru 21 yaşındaki Muzaffer Meydan'ın silahı kaza sonucunda ateş aldı. Tabancadan çıkan kurşun Muzaffer Meydan'ın kolunu sıyırıp öğretmen olan eşi 21 yaşındaki İlkay Meydan'ın karnına isabet etti. Yaralanan İlkay ve Muzaffer Meydan hastaneye kaldırıldı.

Eskişehir Polis Eğitim Merkezi'nden dün diplomasını ve silahını alan bir günlük polis Muzaffer Meydan, Bilecik'in Bahçelievler Mahallesi'ndeki evine gitti. Muzaffer Meydan, dün akşam saat 20.00 sıralarında evde silahını temizlemek isterken tabanca aniden ateş aldı. Tabancadan çıkan kurşun Muzaffer Meydan'ın sol kolunu sıyırıp Bilecik Malhatun İlköğretim Okulu'nda Türkçe öğretmeni olan eşi İlkay Meydan'ın karın boşluğuna isabet etti.

İlkay ve Muzaffer Meydan, 112 Acil Servis ambulansıyla Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlkay Meydan ameliyata alındı, elinden yaralanan Muzaffer Meydan ise acil serviste gerekli tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi.

Bilecik Emniyet Müdürü Şuayip Doğanç da hastaneye gelerek Meydan çiftinin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber