Öğretmen çift kazada öldü

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 27 Aralık 2009 16:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, aşırı hız ve sis nedeniyle kontrolden çıkıp köprüden dereye uçan otomobilde bulunan öğretmen çift yaşamlarını yitirdi.

Kaza, saat 13.30 sıralarında Şanlıurfa- Diyarbakır karayolunun 71'inci kilometresinde meydana geldi. Hafta sonu tatillerini geçirmek için Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki yakınlarının yanına giden ikisi de öğretmen olan 32 yaşındaki Melike ve Aziz Çelik çifti, bugün öğle saatlerinde görev yaptıkları Diyarbakır'ın Eğil İlçesi'ne dönmek üzere yola çıktı. Aziz Çelik yönetimindeki 27 NG 075 plakalı otomobil, Siverek İlçesi yakınlarında Hacı Kamil Köprüsü'nde aşırı hız ve sisin de etkisiyle kontrolden çıkarak dereye uçtu. Taklalar atarak deredeki kayalıklara düşen otomobil hurdaya dönerken, Çelik çifti kaza yerinde yaşamlarını yitirdi.

Bölgeden geçen sürücüler tarafından fark edenlerin ihbarının ardından olay yerine gelen Sivil Savunma ve polis ekipleri, öğretmen çiftin cesediyle karşılaştı. Ters dönen araçta sıkışan Çelik çiftinin cesedi, Sivil Savunma görevlilerinin çabaları ile otomobilden çıkarılarak Siverek Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber