Ceylanpınar'da bir polis intihar etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ocak 2010 07:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde polis memuru Mahmut Y., intihar etti.

Ceylanpınar Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mahmut Y., polis merkezinde henüz bilinmeyen bir nedenle başına bir el ateş etti. Ağır yaralı olarak meslektaşları tarafından Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polis memuru, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Mahmut Y., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yurt dışında görev yapmak için girdiği sınavı kazandığı öğrenilen polis memuru Mahmut Y.'nin, bir arkadaşının silahıyla intihar ettiği iddia edildi. İddiaya göre olay şöyle gelişti: Yurt dışında görev yapmak için girdiği sınavı kazanan Mahmut Y., ilçe emniyetiyle ilişkisini kesmek için emniyet müdürlüğüne geldi. Burada bilinmeyen bir nedenle bir meslektaşıyla tartışmaya başladı. Olayın büyümesi üzerine arkadaşları devreye girerek, her ihtimale karşı Mahmut Y.'nin silahını aldı. Ancak Mahmut Y., başka bir arkadaşının silahını belinden kaparak arkadaşının silahıyla kendini vurdu.

Mahmut Y.'nin olayı duyan arkadaşları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne akın etti. Olayın ardından Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ve İl Emniyet Müdürü de ilçeye hareket etti. Ankara nüfusuna kayıtlı Mahmut Y.'nin 4 yıllık polis memuru ve bekar olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber