Taksi ücreti kavgası: 1'i polis 5 yaralı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 10 Ocak 2010 20:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İSTANBUL Başakşehir'de bir korsan taksici ile roman vatandaşlar arasında ücret nedeniyle çıkan kavgada pompalı tüfek ve satırlar kullanıldı.Kavgada, 4 roman vatandaş ile 1 polis memuru hastanelik oldu.

Altınşehir Mahallesi Çakmak Sokak üzerinde saat 16.00 sıralarında meydana gelen olay, iddialara göre şöyle gelişti: Bir korsan taksici ile otomobile müşteri olarak binen bir roman vatandaş arasında ücret nedeniyle tartışma çıktı. İkili arasında yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çevredeki roman vatandaşların karışması üzerine kavga büyüdü. Pompalı tüfek ve satırların kullanıldığı kavgaya bölgede polis ekipleri kısa sürede müdahale etti. Kavgada saçma ve kesici aletlerden yaralanan 4 roman vatandaş ile onları ayırmaya çalışan Küçükçekmece Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'nde görevli bir polis memuru hastaneye kaldırıldı. Kavga, olay yerine çok sayıda polis ekibinin sevk edilmesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Polis, olaya karıştıkları tespit edilen 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan polis memuru Ahmet Aktaş ile Yalçın Tilkici, Yüksel Tilkici, Mazlum Kafes ve Ecevit Kozman'ın tedavilerine devam ediliyor. Yetkililer, tüfekten atılan saçmalardan yüzünden yaralanan polis memuru Ahmet Aktaş'ın hayati tehlikesinin bulunmadığını belirttiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber