Sağlıkta unvan değişikliği karmaşası

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Ocak 2010 10:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık Bakanlığı Ünvan değişikliği sınavı 5 Aralıkta yapıldı. Sınav sonuçları daha önce liste olarak yayınlanır, itirazlar değerlendirildikten sonra da kesin liste yayınlanıyordu. Ancak bu son sınavda liste yayınlanmadı. Hatta sonuçlar dahi yayınlanmadı, MEB sitesinden öğrenilebildi.

İtiraz süresi dolup üstüne bir hafta olmasına rağmen kesin listeler hala yayınlanmadı.

Memurlar.net forumu "Sağlık Hizmetleri ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri (Kadrolu)" kategorisinde yazışan memurlar.net üyeleri bir an önce Bakanlığın işlemleri bitirmesini bekliyor.

"dt. uran" memurlar.net üyesinin, sürece ilişkin eleştirileri ise Sağlık Bakanlığının duyarsız davrandığını görmektedir. İşte dt uran'ın eleştirileri:

"Aslında bu sevgili bakanlığımızın bizi ne kadar önemsediğini ortaya koyuyor!

Bir buçuk ay olmuş sınav biteli lakin sanki bir milyonun üzerinde aday var da yetiştirmekte zorlanıyorlarmış gibi bir hava estiriyorlar. Sonra sınav sorularına itiraz etmek istiyorsanız TC Ziraat bankasının ...hesabına...10TL yatır, bekle. Sınav sonuçları açıklanıyor, sonra pualamada hata yapıldığından dolayı tekrar bağlantı kaldırılıyor. Sonra tekrar geliyor.. Sonra sınav SONUÇLARINA itiraz etmek istiyorsanız yine ziraat bankasınının bilmem ne numaralı hesabına 10 TL yatır, bekle.. ŞAYET sıralamalar açıklandıktan sonra da sıralamada hata olduğunu düşünüyorsanız 10 TL yatırıp biraz daha bekleyin derlerse hiç şaşırmayın!! Kendi adıma bekliyorum.."

Yine Bakanlığın ilgili biriminin telefonunu açan üyelerin şikayetleri ise şu şekilde:

"nabi_83: arkadaşlar verilen numarayı açan yok,bakanlık firari anlaşılan"

"260608: evt acmıyorlar..."

"yusufzaloğlu: slm arkadaşlar öğleden beri arıyorum cvp veren yok... Ankarada oturan ve müsait olan arkadaşlar varsa veya tanıdığı olan varsa bilgi alabilirler mi?"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber