Öğrencilere dayak atılması görüntüleriyle ilgili inceleme başlatıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ocak 2010 15:37, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Kayseri'nin Develi ilçesinde, bir okul müdürünün öğrencilere sıra dayağı atma görüntüleri üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü inceleme başlattı.


Önce dayak sonra karne


Karne öncesinde dayak yiyen öğrencilerin görüntülerinin, başka öğrenciler tarafından cep telefonu ile çekilerek basına verildiği öğrenildi. Okul müdürünün ise yarı yıl tatili öncesinde bir hafta rapor alan öğrencilere sopayla dayak attığı ileri sürülüyor.

Necmiye Mustafa Maşlak Sağlık Meslek Lisesi'nde sömestr tatili öncesi okul müdürü C.A.'nın öğrencileri okul bahçesinde dövdüğüne dair çekilen görüntüler yayınlandı. Okulun bir ve ikinci sınıf öğrencileri iddiaya göre tatil öncesi bir hafta rapor alıp, derslere girmedi. Öğrenciler karnelerin dağıtıldığı cuma günü Okul Müdürü C.A. tarafından öğle tatilinde bahçeye çıkartılarak dövüldü. Okuldaki öğrenciler tarafından cep telefonu ile çekilen görüntüde bahçede tek sıraya dizilmiş kız ve erkek öğrencilerin açtıkları avuçlarına okul müdürünün sopayla vurduğu görüldü. Okul öğrencileri ise bu görüntüleri medya kuruluşlarına dağıttı.

İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, bu görüntüler üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü arayarak inceleme başlatılması için talimat verdiğini açıkladı.

Ayata, adı geçen okulla ilgili dayak hadisesi hakkında yapılan inceleme sonucunda kesin bir açıklama yapacaklarını ama bu görüntülerin çok hoş olmadığını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber