Manisa'daki silahlı kavgada, biri polis 4 kişi yaralandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Şubat 2010 19:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde Göztepe taraftarlarının karıştığı silahlı kavgada biri polis 4 kişinin yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 2 zanlıdan biri tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, TFF 2. Lig ekiplerinden Ankara Türk Telekom ile İzmir ekibi Göztepe arasında oynanacak futbol müsabakası için İzmir'den Ankara'ya hareket eden otobüsteki 50 kişilik taraftar grubunun, bir büfeden alışveriş için Ahmetli'de mola verdiği sırada çıkan kavganın ardından, büfe sahibi ve oğlunun yakalanması için çalışma başlatıldı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile Ahmetli İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonda, kavgada 3 Göztepe taraftarı ile olaylara müdahale etmek isteyen polis memurunun yaralanmasıyla ilgili büfe işletmecisi A.K. (45) İzmir'in Karabağlar ilçesinde yakalandı.

Oğlu F.K. (16) de kavgada kullanılan tabancayla evlerinde gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Turgutlu Adliyesine sevk edilen zanlılardan F.K, savcılıkça serbest bırakıldı.

Baba A.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Manisa'nın Ahmetli ilçesi İzmir-Ankara kara yolundaki A.K'ye ait büfenin önünde mola veren taraftar grubu, büfeye bir anda girmek isteyince işletme sahibi A.K. ile taraftarlar arasında kavga çıkmış, olaya bölge yakınında bulunan Ahmetli Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler müdahale etmişti.

İddiaya göre, taraftarların büfeye zarar vermesi üzerine, büfede bulunan bir kişinin tabancayla ateş açması sonucu polis memuru Mevlüt Demirel (35) ile taraftarlardan Fevzi Ç. (33) ve Behçet Ş. (27) vücutlarına isabet eden kurşunla, büfede çalıştığı öğrenilen Cenk Ş. (33) ise darp sonucu yaralanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber