Çubukçu: Değişime ayak uydurmalıyız

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Şubat 2010 15:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Bayrampaşa Belediyesi tarafından gençlerin bilinçlenmesine yönelik hazırlanan internet sitesinin tanıtımını yaptı.

Bayrampaşa Kaymakamlığı Yücel Çakmaklı Kültür Salonu'nda düzenlenen tanıtım toplantısına Bakan Çubukçu'nun yanı sıra Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, AK Parti İstanbul Milletvekili Ayşenur Bahçekapılı ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Bakan Çubukçu, "Değişime ayak uydurmalıyız. İnanıyoruz ki bu site gençler tarafından en çok tıklanan site olacak. Tüm gençlere söylüyorum; bu siteyi sık kullanılanlara ekleyin ve giriş sayfanız yapın.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin buluşlarını ve düşüncelerini hayata geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Çocuklarımızın bilim adına heyecanlarını yitirmemeleri için çalışıyoruz. Bayrampaşa Belediyesi de bunu çok iyi yerine getiriyor. İnsana hizmet odaklı belediye anlayışı bizim belediyelerimizin duruşu olmuştur. Hizmet ederken başarı kriterlerimizi belirlemeliyiz, bu çerçevede hizmet etmeliyiz" dedi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge ise sıradan işler yapmak istemediklerini ifade ederek, "Farklı olmak istiyoruz. Dört dörtlük gençlik her yerde vardır. Ancak biz bunu beş beşlik gençlik yapmak istiyoruz. Farklı düşüncelere yönelmek istiyoruz "şeklinde konuştu.

Törende konuşmaların ardından Bakan Çubukçu, gençlerin eğitim, kültür, sanat, kariyer, bilim, teknoloji, müzik, sağlık, inanç ve güncel konularda bilgilenmesini amaçlayan www.on5yirmi5.com'un tanıtımını yaptı. Çubukçu daha sonra Bayrampaşa genelinde yapılan fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini verirken, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber