Soruşturma açılan müdür yardımcısı öğretmen, viyadükten atlayarak intihar etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Şubat 2010 13:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şişli Kuştepe Handan Ziya Öniş İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Ahmet Körpüz (47), Kağıthane Sadabad Viyadüğü'nden atlayarak intihar etti. Yaklaşık 60 metrelik viyadükten toprak zemine çakılan Körpüz, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay sabah 08:30 sıralarında Kağıthane'de meydana geldi. Sadabad Viyadüğü üzerinden bir vatandaşın atladığı ihbarını alan polis harekete geçti. Viyadük altına gelen polis yerde cansız halde yatan cesetle karşılaştı.

Yapılan incelemede şahsın üzerinden Ahmet Körpüz adına düzenlenen kimlik çıktı. Polis, Körpüz'ün üzerinden çıkan diğer evraklardan yakınlarına ulaşarak olayı haber verdi. Körpüz'ün Kuştepe Handan Ziya Öniş İlköğretim Okulu'nda Müdür Yardımcısı olduğunu belirlendi.

Körpüz'ün cesedi, olay yerine gelen Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Kağıthane Belediyesi'ne ait ambulans ile Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Körpüz'ün okulda mali işlerden sorumlu olduğu ve bir süre önce hesaplardaki bir açık nedeniyle soruşturma geçirdiği öne sürüldü. Körpüz'ün evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber