Havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Nisan 2010 09:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinde aralıklarla yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Güney ve batı bölgelerde 1 ila 3 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeybatı, batı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu, Karadeniz kıyılarında zamanla güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARAParçalı ve çok bulutlu geçecek.

EGEParçalı ve az bulutlu geçecek.

AKDENİZParçalı, zamanla doğusu çok bulutlu, öğleden sonra Hatay çevreleri kısa süreli sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLUParçalı, doğusu çok bulutlu, Çankırı, Yozgat, Kayseri ve Sivas çevreleri aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar yağmur, Sivas çevrelerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

BATI KARADENİZÇok bulutlu ve bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde Bolu ve Kastamonu'nun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZÇok bulutlu ve bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLUÇok bulutlu ve bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLUParçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra Diyarbakır, Adıyaman ve Siirt çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...









Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber