Havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 04 Mayıs 2010 09:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu kesimlerinde aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde görülecek olan yağışların; öğle saatlerinde Kars, Ağrı, Iğdır, Bingöl, Muş, Bitlis ve Van çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu ile Batı Karadeniz'de sis görülecek.

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemizin iç ve doğu bölgelerinde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeybatı, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu, zamanla güney kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI; Yağışların; Kars, Ağrı, Iğdır, Bingöl, Muş, Bitlis ve Van çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, yağış anında kuvvetli rüzgar v.b.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa ve Bilecik) sis görülecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Bölgenin doğusu parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin doğusu parçalı bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah saatlerinde bölge genelinde sis görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ:Doğu Karadeniz çok bulutlu, diğer yerler parçalı ve az bulutlu geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinde Kars, Ağrı, Iğdır, Bingöl, Muş, Bitlis ve Van çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu (Diyarbakır, Mardin, Batman ve Siirt) aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

22 Şub, Pazartesi

23 Şub, Salı

24 Şub, Çarşamba

25 Şub, Perşembe

26 Şub, Cuma

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber