Baykal'ın kasedi uluslararası sitelerden kaldırıldı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Mayıs 2010 19:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB), CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a ait olduğu iddia edilen videonun bulunduğu internet sitesine erişimi engelledi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Savcısı Bülent Yücetürk'ün, CHP Genel Başkanı Baykal'a ait olduğu iddia edilen görüntülere erişimin engellenmesine ilişkin kararının ardından, TİB, söz konusu videonun yer aldığı internet sitesini tespit etti.

TİB'in, Türk Telekom ve 110 internet servis sağlayıcısına yazı göndermesinin ardından, söz konusu videonun bulunduğu internet sitesine erişimin engellendi.

AA

Baykal'ın kasedi uluslararası sitelerden kaldırıldı

Bugün tüm internet sitelerine bomba düşen gibi haberde, CHP lideri Deniz Baykal'ın partisinden bir milletvekiliyle olduğu iddia edilen görüntülerinin bulunduğu video'nun metacafe.com ve youtube.com gibi sitelere konulduğu belirtilmişti.

Bilindiği üzere youtube.com'daki yasak 2. yılını doldurmak üzere... Haberlerden sonra metacafe.com adlı siteye de TİB'in başvurusuyla yayın yasağı geldi.

Bugün akşam saaatlerinde ise söz konusu videoların kaldırıldığı görüldü. Hem metacafe.com hem de youtube.com adreslerinde yapılan araştırmalarda, videonun bulunduğu sayfalarda "This video has been removed by the user." şeklinde uyarılar yer almaktadır. Söz konusu bu uyarılar, videoyu ilgili sayfalara koyanların videoları kaldırdığını göstermektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber