KPSS ve DGS ücretleri yatırılamıyor

ÖSYM büyük bir sorumsuzluk örneği göstererek hem DGS hem KPSS sınav başvuru ücretlerini, hem de 2010/1 KPSS tercih işlemlerini aynı günlere denk getirdi. Sonuçta günlerdir KPSS ücreti de, DGS ücreti de, ödenememeketdir. Ayrıca KPSS tercih ve sınav başvuru işlemlerinde de sık sorun yaşanmaktadır. Şuan için sınav parasının yatırılması aciliyet taşıdığı için, hem KPSS hem de DGS için sınav başvuru süresinin uzatılması kararı alınmalıdır.

* LYS başvuruları yine uzatıldı
* KPSS ve DGS'ye başvuru süreleri uzatıldı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Mayıs 2010 10:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2010 KPSS'ye başvuru işlemleri 21 Mayıs'ta sona erecektir. Ancak, ÖSYM'nin 2010 KPSS Lisans sınav kılavuzunda yayımladığı, Halk Bankası, Vakıflar Bankası, Ziraat Bankası ve Akbank'ın tüm şubelerinde, sınav ücretinin yatırılması sırasında sorunla karşılaşılmakta ve sınav ücreti yatırılamamaktadır.

Yine ÖSYM tarafından sınav ücretinin internet üzerinden yapılabileceği açıklanmış olmasına rağmen, internet üzerinden de ücret ödemeleri sırasında "İşleminizi şuan gerçekleştiremiyoruz" şeklinde hatalar çıkmaktadır.

memurlar.net forumu, KPSS-lisans ve KPSS-Eğitim fakültesi başta olmak üzere bir çok kategorisinde, adaylar sorun yaşadıklarını belirtmektedir.

Banka yetkileri sorunun ÖSYM'den kaynaklandığını belirtmekte olup, adaylar sorunun bir an önce çözümlenmesini beklemektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber