İsrail'in korkak komandoları

Haber Giriş : 01 Haziran 2010 08:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sandalye ile komando kovalayan "Çılgın Türk" ve tarihe "sandalye ile kovalanan Komando" olarak geçen İsrail askeri yaşanılan trajik krizin gülümseten anları.

Bizi tutup üst güverteden aşağı attılar"

Bu sözler; Gazze'ye insani yardım taşıyan gemilere uluslararası hukuka aykırı olarak müdahele eden İsrail'in komandolarından birine ait. "Komando", Uluslararası haber ajanslarından birine verdiği demeçte; "güverteden aşağı atılmaktan" şikayet ediyor. Yardım filosundaki diğer gemileri kolayca ele geçirdiklerini; en büyük olayın Türklerin bulunduğu gemide yaşandığını vurguluyor.

Ayrıca gemidekilerden birinin silahlarını alıp ateş ettiği de şikayetleri arasında.

Görüntülerde ise; gemideki vatandaşlarımızdan birinin gemiye inen(inerken düşen) bir İsrail komandosunu elindeki sandalye ile kovalayıp, bir kapının arkasına saklanmaya zorladığı görülüyor.

Sandalye ile komando kovalayan "Çılgın Türk" ve tarihe "sandalye ile kovalanan Komando" olarak geçen İsrail askeri yaşanılan trajik krizin gülümseten anları.

İsrail'in Lübnan'da Hizbullah karşısında yaşadığı hezimeti hatırlayalım. Bu görüntünün yanına koyalım.

Toplu katliamlarda uzmanlaşan İsrail ordusunun inancı için ölmeye hazır bir birey ve basit bir sandalye karşısında düştüğü durum her açıdan izlenmeye değer.

İsrail'in bu komandolarla işi çok zor.

Belki de bu yüzden İsrail; bütün dünyayı karşısına alma pahasına, fosfor bombasından nükleer bombaya kadar bir dizi silah teknolojisinde ısrar ediyor. Ya da; PKK gibi taşeron örgütler üzerinden işini gördürmeye çalışıyor.

Sandalye ile kovalanan İsrail komandosunu görünce; katliamdan hüküm giymiş İsrail devletine bu konuda hak veresi geliyor insanın.

Bu komandolarla İsrail'in işi çok zor.

www.acikistihbarat.com

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber