8.5 aylık eşini öldüren öğretmen yakalandı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Haziran 2010 13:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DİYARBAKIR'ın Çınar İlçesi'nde 8.5 aylık hamile nikahsız eşi 31 yaşındaki Birsen İçli'yi pompalı tüfekle vurarak öldürmekle suçlanan öğretmen 35 yaşındaki Mehmet Demir, yakalandı. Demir, psikilojik tedavi gördüğünü belirterek. ?Aramızda bir konu oldu tartıştık. Ben de sinirlendim vurdum? dedi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde özel bir dershanede öğretmenlik yapan ve Çınar'ın Gazi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki evde oturan Mehmet Demir, geçen cuma günü, iddiaya göre 8.5 aylık hamile eşi Birsen İçli'yi pompalı tüfekle başından vurarak öldürdü. Demir, daha sonra 10 aylık erkek çocuğunu da yanına alarak kaçtı. Cinayetin ardından harekete geçen polis, şüpheli Demir'e her yerde aramaya başladı.

Çınar'ın giriş çıkışlarını kontrol altına alan polis, Demir'in ilçeden hiç çıkmadığını belirledi. Polis, Demir'i dün gece bir öğretmen arkadaşının evinde 10 aylık bebeği ile birlikte yakalarken, arkadaşını ölümle tehdit ederek eve sığındığı öğrenildi. Polis merkezine götürülen Mehmet Demir, ifade vermeyeceğini belirterek, ?Psikolojik tedavi görüyorum. 1 haftadır ilaçlarımı kullanmıyordum. Eşimle aramızda bir konu oldu tartıştık. Ben de sinirlendim vurdum? dedi.

Bugün sevk edildiği Adliye'de savcıya verdiği ifadesinde de aynı sözleri tekrarlayan Demir, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Demir'in cinayetin ardından beraberinde götürdüğü 10 aylık oğlu, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

Yaklaşık 2 yıl önce Mehmet Demir ile nikahsız birlikte yaşamaya başlayan Birsen İçli'nin ölen babasının maaşını almak için resmi nikah yapmadığı belirtildi. İçli'nin cenazesi ise dün Mardin'in Derik İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber