Antalya'da rüşvet operasyonu: 5'i memur, 10 gözaltı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Haziran 2010 10:56, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Muratpaşa Belediyesinde görevli 5 kamu görevlisi ile Antalya Pazarcılar Odası Başkanının da aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Kamu görevlilerinin sorumlu oldukları bölgelerde rüşvet karşılığı denetim yapmadıkları iddia ediliyor.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde yürüttükleri ?Kasırga 2? adlı operasyon kapsamında çeşitli adreslere baskın düzenlendi.

Rüşvet karşılığı denetim yapmadıkları ve ruhsatsız iş yeri faaliyetine göz yumulduğu iddiasıyla düzenlenen operasyonda, Muratpaşa Belediyesinde görevli Zabıta Müdür Yardımcısı H.Ö, geçen hafta tutuklanan Zabıta Müdürü Mehmet Baki U'nun şoförü A.K. ile sekreteri L.A. ve zabıta memuru A.T gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında zabıta görevlilerine rüşvet verdiği iddia edilen 5 esnaf ile Antalya Pazarcılar Odası Başkanı İ.Ö'nün de gözaltına alındığı bildirildi.

Operasyonun devam ettiği kaydedildi.

Antalya'da geçen hafta, bazı belediyelerin temizlik ihalelerine fesat karıştırıldığı iddiasıyla düzenlenen ?Kasırga? operasyonu kapsamında Muratpaşa Belediyesinin üst düzey görevlileri de rüşvet almak suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber