Türkiye genelinde 15 bin eczane SSK ile anlaştı

Haber Giriş : 01 Mart 2005 17:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, SSK'lılara ilaç verilmesi amacıyla, Türkiye genelinde 15 bin eczane ile anlaşmaya varıldığı belirtildi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, SSK'lılara ilaç vermek için ülke genelinde şu ana kadar 15 bin eczane ile anlaşmaya varıldığı belirtilerek, "SSK'lı hastalara tüm eczanelerden ilaç alma imkanı sunuldu. SSK hastanelerinden ilaç almak zorunda bırakılan hastaların, kuyruk çilesi de bu sayede sona ermiş oldu. Ancak görüyoruz ki, bazı çıkarcı çevreler, bu değişikliği insafsızca eleştirmeye devam ediyorlar. Uygulamanın ilk gününde hastane ve eczane önlerindeki kuyruklar, bizim beklemediğimiz bir durum değildi. Uygulamanın ilk gününde belli olumsuzluklarla karşılaşacağımızı daha önceden belirtmiştik. Dolayısıyla bugünlerde hastanelerde ve eczanelerde karşılaştığımız güçlüklerin bizim açımızdan sürpriz olan bir tarafı yoktur" denildi.

Yapılan açıklamada, sistemin en kısa zamanda yerine oturacağı ve haksız eleştirilerde bulunanların utanacağı belirtildi.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber