Saadet Partisi Olağanüstü Büyük Kongresi başladı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2010 12:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Saadet Partisi Olağanüstü Büyük Kongresi başladı. Kongreye AK Parti Genel Başkan yardımcıları Hüseyin Çelik ve Salih Kapusuz da katılıyor. Genel Başkan Numan Kurtulmuş konuşma yapıyor. Saadet Partisi Olağanüstü Büyük Kongresi başladı.

Atatürk Spor Salonu önünde erken saatlerde toplanmaya başlayan partililer, Genel Başkan Numan Kurtulmuş ve Necmettin Erbakan lehine sloganlar atarken, salon içerisinde ise bu kongre için bestelenen ''Tam Zamanı Saadet Zamanı'' marşı söylendi.

Genel Başkan Yardımcısı Lutfi Esengün'ün açılış konuşmasını yaptığı kongrede, Divan Başkanlığına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Teoman Rıza Güneri seçildi. Daha sonra Genel Başkan Numan Kurtulmuş, salona alkışlar ve konfetiler eşliğinde girdi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı kongrede AK Parti Genel Başkan yardımcıları Hüseyin Çelik ve Salih Kapusuz da yer aldı.

Kongerede genel başkanlık seçiminin yanı sıra Genel İdare Kurulu ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelikleri için de seçim yapılacak. Kongrede ayrıca tüzük ve program değişikliğine gidilmesi bekleniyor.

Kurtulmuş konuşmasında şunları söyledi:

Bir dönem beline kadar sakallı karikatür gibi adamlar ellerinde bayrakla dolaştırıldı. Yeşil gözlü bir kadın Ramazan ayında bir ay boyunca her akşam ekrana getirilip, milletin dinine imamına küfür ettirlildi.

MENDERES VE ERBAKAN'IN RUHU BURADA

Sonradan öğrendik bu kadın bir barda konsomatrismiş. Şimdi soruyorum bu kadın nerede? Erbakan hükümetini düşürmek için o dönemde yargı brifingler verenler, tankları yürütenler nerede. Menderese'in Erbakan'ın Abdülhamit'in Aplaslan'ın Kılıçarslan'ın ruhu burada, bu salonda.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber