TBMM 2010 üstün hizmet ödülleri sahiplerini buluyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Temmuz 2010 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Üstün Hizmet Ödülleri, TBMM Tören Salonunda, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, TBMM Başkanvekili ve Kültür, Sanat ve Yayın Kurulu Başkanı Nevzat Pakdil, Bakanlar, TBMM Başkanvekilleri, Divan Üyeleri, milletvekilleri, ödül alan kişi ve kuruluşları aday gösteren illerin vali ve belediye başkanları ile ödül alacak kişi ve davetlilerinin katılacağı törenle sahiplerini bulacak.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletine ulusal ve uluslar arası düzeyde üstün hizmetlerde bulunanlara, Türkiye'nin tanıtımına katkı sağlayanlara, halkın refahı, eğitimi, mutluluğu ve sosyal gelişimi için yararlı hizmetlerde bulunanlara, milli egemenlik ve demokrasi konularında yaptığı bilimsel çalışmalarla başarı gösterenlere verilen TBMM Üstün Hizmet Ödülleri 15 Temmuz 2010 Perşembe günü saat 11.00'da gerçekleştirilecek törenle sahiplerine verilecek.

Bu yıl aralarında Dosteller Yardımlaşma Derneği, Bursa Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçılar Birliği, Kadın Gelişimi Ve Kültür Derneği, Motif Halk Oyunları Eğitim Ve Öğretim Vakfı, Sacaklızade Kültür Eğitim Ve Yardımlaşma Derneği'ninde bulunduğu 75 kişi ve kuruluşa üstün hizmet ödülü verilecek.

TBMM Üstün Hizmet Ödülleri, TBMM Tören Salonunda, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, TBMM Başkanvekili ve Kültür, Sanat ve Yayın Kurulu Başkanı Nevzat Pakdil, Bakanlar, TBMM Başkanvekilleri, Divan Üyeleri, milletvekilleri, ödül alan kişi ve kuruluşları aday gösteren illerin vali ve belediye başkanları ile ödül alacak kişi ve davetlilerinin katılacağı törenle sahiplerini bulacak. (10.55)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber