Yeşilkart vermeyen müdüre taşlı saldırı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2010 21:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, Yeşilkart Bürosu Müdürü 24 yaşındaki Acem Kaya, kart vermediği gerekçesiyle bir gün önce camları kıran kişinin taşlı saldırısına uğradı. Aldığı darbelerle kafatasında kırıklar meydana gelen Kaya'nın tedavisine başlanırken, olayın ardından kaçan Muhittin Kalenderli isimli saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, saat 17.30 sıralarında Güney Mahallesi'nde bulunan Yeşilkart Bürosu önünde meydana geldi. İddiaya göre, bir gün önce kart başvurusunda bulunan ancak şartları uygun olmadığı gerekçesiyle olumsuz yanıt verilen Muhittin Kalenderli, Müdür Acem Kaya ile tartışırken içeride bulunan bir camı yumruk atarak kırdı. Şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alınan Kalenderli, yapılan sorgulamasının ardından Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla serbest bırakıldı.

MESAİ ÇIKIŞI SALDIRDI

Yaşananların ardından bugün mesai bitimi Yeşilkart Bürosu'ndan çıkıp evine gitmek isteyen Acem Kaya, bahçede yürüdüğü sırada, bir gün önce tartıştığı Muhittin Kalenderli'nin taşlı saldırısına uğradı. Başına isabet eden taşlarla kanlar içerisinde kalan Kaya, olayı görenlerin çağrısı ile gelen ambulans ile Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kafasının birkaç yerinde kırık saptanan ve tedavisine başlanan Kaya, "Dün yeşil kart alımı yüzünden tartışma yaşadığım Muhittin Kalenderli, bugün yeniden karşıma çıktı ve bir anda elindeki taşları peş peşe kafama attı. Ben yaralanıp yere düştükten sonra kendisi kaçtı. Kendisinden davacı ve şikayetçiyim? dedi.

Saldırgan Kalenderli'nin yakalanmasına çalışan polis, çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber