Vali'den otomobilinin önünü kapatan araçlara ceza

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Temmuz 2010 17:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

RİZE Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Valilik protokol girişinin önüne park ederek makam otomobilinin girişini engelleyen araçlara ceza kestirdi.

Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu'na ait 53 0001 plakalı Mercedes marka makam otomobili, Rize Valiliği protokol girişi önüne park eden bazı araçlar nedeniyle alana giremedi. Bunun üzerine otomobilinden inen Vali Hacımüftüoğlu, koruması aracılığı ile bölgeye trafik görevlilerini çağırarak araçlara ceza kesilmesi talimatını verdi ve yaya olarak valilik binasına yürüdü.

Trafik ekipleri, protokol giriş çıkışını tamamen kapatan bir araç ile aynı yerde hatalı park yapan 3 araca 62'şer lira para cezası uyguladı. Protokol girişini kapatan sürücü aracını kaldırırken, diğer 3 araç ise çekici yardımıyla otoparka çekildi. Valilik girişini kapatan sürücü ceza yazılmasını engellemek için tartıştığı polislere, ?Az ileride bir işim vardı. Hemen gelecektim. Anahtarı bile üzerine bıraktım. Vali çıkacaksa arabayı az ileri alabilirdi? dedi. Ancak, polis ekipleri ?Valinin talimatı var, cezayı yazacağız? diyerek işlemi uyguladı.

Muhammet KAÇAR/RİZE

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber