İlköğretim okulu öğrencilerine taciz iddiası

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Temmuz 2010 17:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'da tacize uğradıkları öne süren ilköğretim okulu öğrencisi iki kızdan biri mahkemede ifade değiştirip "Ağabeyler yardım etti" derken, diğeri ise "Sabaha kadar taciz ettiler, vatandaş kapıyı kırıp bizi kurtardı" dedi.

Canik ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde yaklaşık 4 ay önce gittikleri düğünde saat geç olunca korkarak evlerine dönmeyip, önceden tanıdıkları bir gençle gezen S.M. (15) ve M.A. (14) adlı kızlar, daha sonra götürüldükleri evde tacize uğradıklarını iddia etmişti. Olayla ilgili tutuklanan M.D. (30) ve O.K.'nın (24) Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmalarına devam edildi. Duruşmada sanık ve mağdurlar hazır bulundu. Daha önce polis ifadesinde geç biten düğün sonrası korktukları için geve gitmeyip

dolaşırken M.D. ve O.K. ile karşılaşıp, kendilerini zorla kendi evlerine götürüp, burada sabaha kadar tacizde bulundukları yönünde ifade veren mağdur S.M., mahkemede ifadesini değiştirerek, "Düğün sonrası geç olduğu için korktuk ve eve gitmemeye karar verdik. Tanıdığımız ağabeyler araçla geziyordu. İşaret ettik bizi aldılar, eve bırakmak istediler. Biz kabul etmedik, sabaha kadar durduk. Taciz olmadı" dedi.

Olayın farklı olduğunu belirten mağdur M.A. ise, "Bizi zorla kaçırdılar. Eve götürdüler. Sabaha kadar taciz ettiler. Ellerinden sabah, bağırmamız üzerine mahallede bulunan vatandaşlar tarafından kapı kırılarak kurtarıldık" diye konuştu.

Suçsuz olduklarını belirten M.D. ve O.K., tahliye talebinde bulundu. Mahkeme sanıkların tutukluluk hallerinin devamına ve duruşmanın ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber