9 Ağustos 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2010 09:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Yeni Bina'da toplanacak. (11.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Müftüler Konseyi Başkanı Ravil Goynettin ile Belçika Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Steven Vanackere'yi ayrı ayrı kabul edecek. (10.30/18.00)

Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasında 'Ormancılık Alanında Yardım ve İşbirliği Protokolü' imzalanacak. (10.30)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Güney Kore'nin Ankara Büyükelçisi Jae Hyun Bae'yi kabul edecek. (10.00)

Şehit Uzman Çavuş Hacı Ahmet Efil'in cenazesi Kahramanmaraş'ta toprağa verilecek.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Hacı Ahmet Efil, memleketi Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesine bağlı Beşbucak köyünde toprağa verilecek. (16.30)

CHP Ankara Milletvekili Eşref Erdem, Gordion Otel'de Disiplin Kurulu'na sevk edilmesiyle ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (11.30)

TBB Başkanı Ahsen Coşar, Türkiye Barolar Birliği'nin 41. kurtuluş Yıldönümü nedeniyle basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Konya'nın Yunak, Akşehir, Seydişehir ve Hüyük ilçelerinde partisince düzenlenen referandum mitinglerine katılacak. (11.00-18.00)

2. Ordu Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Malatya Valiliği'ni ziyaret edecek. (9.30)

Düğünde maganda kurşunu ile ölenler toprağa verilecek

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine bağlı Akçagöze köyünde, gelin karşılama merasiminde damadın kullandığı kalesnikof silahtan çıkan kurşunlarla hayatın kaybeden 3 kişinin cenazelerinin bugün toprağa verilmesi bekleniyor.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Hamamönü'nde; Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise Hasköy'deki Ankaraevi'nde basın ayrı ayrı basın toplantısı düzenleyecekler. (10.00/12.00)

NT Mağazalar Zinciri'nde yeni katılacak 13 şubenin açılışı bazı bakanların katılımıyla Ankara Kızılay Karanfil Sokak'ta gerçekleşecek. (14.30)

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, 3 Aylık İhracatçı Eğilim Anketi 2010 ikinci çeyrek sonuçlarını basın toplantısıyla açıklayacak.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak ile Diyarbakır Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde yapılacak basın toplantısına katılacak. 10.00)

Rambo lakaplı ünlü sinema yıldızı Sylvester Stallone, başrolünde yer aldığı yeni filmi The Expendables'in gala gecesine katılacak.

Irak Başbakanı Nuri El Maliki, yeni hükümetin kurulmasına hız vermek için sürpriz bir şekilde Erbil kentine gelerek bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani ile görüştü.

SPOR

A Milli Takım, Romanya ile oynayacağı özel maçın ilk çalışmasını yapacak. (19.00)

Romanya, A Milli Takım ile oynayacağı karşılaşma için İstanbul'a gelecek. Romanya Milli Takım'ından iki futbolcu basın toplantısı yapacak. Konuk ekip, bu akşam, Türkiye ile oynayacağı karşılaşmanın antrenmanını yapacak. (09.50/13.00)/19.00)

Milli futbolculardan Nihat Kahveci, Hakan Balta ve Arda Turan "Geleceği Sen Yaz" reklam filmiyle ilgili toplantıya katılacak (11.30)

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu başlayacak ligler öncesinde takımların antrenmanları takip ediliyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber