Kredi kartlarında Ramazan rekabeti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2010 21:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ramazan ayında özellikle market alışverişlerindeki artışı değerlendirmek isteyen bankalar, kredi kartları ile müşterilerine cazip kampanyalar sunuyor.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Ramazan ayının gelişi ile birlikte özellikle market ve alışveriş merkezlerindeki gıda alımları artıyor. Bu talep artışını fırsata çevirmek isteyen bankalar, müşteri çekmek için kredi kartları aracılığı ile çeşitli kampanyalar düzenliyor. Kampanyaları takip eden kredi kartı kullanıcıları Ramazan alışverişlerini cazip kampanyalarla yapabiliyor.

İş Bankası'nın "Maksimum" kredi kartıyla düzenlediği Ramazan kampanyasında, anlaşmalı marketlerden alışveriş yapan müşteriler, tek seferde 75 lira ve üzeri dördüncü peşin alışverişlerinde 75 lira puan kazanabiliyorlar.

Kampanya 12 Eylül'de sona erecek.

Finansbank'ın kredi kartı "Cardfinans"ın kampanyasında, 2 kez 100 lira ve üzeri gıda alışverişi yapan kart kullanıcıları, 25 lira "parapuan" kazanıyor. 12 Eylül'e kadar sürecek kampanyada, 4 kez 100 lira ve üzeri gıda alışverişi yapanlar ise kazandıkları "parapuanı" 50 liraya çıkarıyor.

Yapı Kredi Bankası'nın kredi kartı "Worldcard"ın kampanyası 8 Eylül'de sona erecek. Kampanya kapsamında 3 kez 75 liralık market alışverişi yapan kart kullanıcıları 30 lira "worldpuan" kazanıyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin cep telefonlarından "RAMAZAN" yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartlarının son 8 hanesini 3160'a SMS göndermeleri gerekiyor.

Akbank'ın "Axes" kredi kartı aracılığıyla başlattığı kampanyada, Axes üyesi iş yerlerinden yapılacak beşinci 100 lira ve üzeri alışverişe 50 lira "chippara" hediye ediliyor. Kampanya kapmasında Ramazan ayı sonuna kadar 1 milyon 500 bin liralık "chippara" dağıtılacağı duyuruldu.

HSBC'nin "Advantage" kredi kartının kampanyasında ise 8 Eylül'e kadar 100 liralık 3 market ve akaryakıt alışverişine 40 lira, 6 alışverişe ise 100 lira "nakitpuan" imkanı sunuluyor.

Bu cazip kampanyalardan faydalanırken, anlaşmalı iş yeri veya marketlerden alışveriş yapılmasına, kampanyanın geçerli olması için o bankaya ait POS cihazının kullanılmasının gerekli olup olmadığına ve kazanılan hediyelerin hangi sürelerde kullanılacağına dikkat edilmesi gerekiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber