Cinnet getiren emekli, imam nikahlı eşi ile ailesini katletti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2010 19:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avcılar'da, cinnet getiren 56 yaşındaki emekli Mustafa Şenkaloğlu, imam nikahlı yaşadığı Meryem Oktay ile birlikte, Oktay'ın kızı, torunu ve damadını öldürdü. Cinayetin faili Şenkaloğlu'nun intihar girişiminde bulunduğu ancak yaralı yakalandığı iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre, emekli Mustafa Şenkaloğlu'nun (56), imam nikahlı yaşadığı Meryem Oktay (48) ile sorunları nedeniyle bunalıma girdi. Cinnet getirdiği belirtilen Şenkaloğlu, Avcılar Tahtakale Mahallesi Yolüç Caddesi üzerinde Oktay'ın damadı Ramazan Kasa ile oğlu 6 yaşındaki Furkan Kasa'yı gördü. Belindeki silahı çıkartan Şenkaloğlu, baba ile oğluna kurşun yağdırdı. Olayda Ramazan Kasa ve oğlu hayatını kaybetti.

Öfkesini kontrol edemeyen Meryem Oktay'ın kaldığı Nar Sokak'taki eve geldi. Şenkaloğlu, bu adreste de Meryem Oktay ile Oktay'ın kızı Leyla Kasa'yı (30) vurdu. Şenkaloğlu ikinci adresten de kaçarken çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerlerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Çevredeki vatandaşlar ve polis, yaralı anne ile kızını hastaneye kaldırmak istedi. Ancak anne kız yolda hayatını kaybetti. İlk adreste polisin incelemesini tamamlamasının ardından baba Ramazan Kasa ile oğlu Furkan Kasa'nın cesedi morga kaldırdı.

Cinayetin faili Şenkaloğlu'nun intihar girişiminde bulunduğu ancak yaralı yakalandığı iddia edildi.

Polisin olayla ilgili geniş çaplı soruşturması sürüyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber