MEB, orta öğretim projesi uzman alımı mülakata çağrı ilanı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Eylül 2010 18:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

UZMAN ALIM İLANI ORTA ÖĞRETĠM PROJESİ

MEB, Orta Öğretim Projesi, kapsamındaki faaliyetler ile ilgili uygulamaları desteklemek üzere yazılım ve ağ uzmanı alanında aşağıdaki niteliklere sahip tam zamanlı 4 (dört) uzman aramaktadır. Söz konusu uzmanlar Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nde sözleşmeli olarak serbest meslek erbabı statüsünde istihdam edilecektir.

1. YAZILIM TEKNOLOJİLERİ UZMANI (3 Kişi)

 Yazılım teknolojilerinde en az 4 yıllık deneyime sahibi olmak,

 Üniversitelerin Fen veya Mühendislik Fakültelerinden mezun olmak (özellikle bilgisayar ve elektronik mühendisliği),

 Konuşma ve yazmada akıcı bir İngilizce ve Türkçe,

 Lisansüstü derece tercih sebebidir,

 MCTS; .NET Framework 2.0 Web Applications, .NET Framework 2.0 Windows Applications, .NET Framework 2.0 Distributed Applications, SQL Server 2005 ve MCPD: Microsoft Certified Professional Developer; Web Developer, Windows Developer, Enterprise Applications Developer ile SCJA: Sun Certified Java Associate uluslararası yazılım sertifikası sahibi olmak,

2. AĞ VE SİSTEM YÖNETİMİ UZMANI (1 Kişi)

 Ağ ve Sistem Yönetiminde en az 4 yıllık deneyim sahibi olmak,

 Üniversitelerin ilgili bölümlerinden (önlisans, lisans ve lisansüstü) mezunu olmak,

 Konuşma ve yazmada akıcı bir İngilizce ve Türkçe,

 Çok bölgeli (100 ve üzeri) bilişim ağları operasyonu (kurulum-işletme) ve servis yönetimi bilgisi ve deneyimi (ITIL sertifikasyonu tercih sebebidir).

 MPLS-VPN teknolojileri konusunda bilgi ve deneyim sahibi,

 Network ürünleri (Cisco Router, Cisco ACE, Cisco Switch, Cisco Firewall vb.) konusunda en az 3 yıl iş tecrübesi olmak ve belgeleyebilmek.

Yukarıda sözü edilen uzmanlarla ilgili 17.09.2010'da saat 17:00'a kadar başvurular tamamlanmıştır. Bakanlığımıza bu tarihe kadar başvuru yapan adaylar ile 28.09.2010 tarihinde saat 13.30 da Millî Eğitim Bakanlığı Merkez Binası B blok toplantı salonunda mülakat yapılacaktır. Mülakat değerlendirme sonucunda 4 (dört) asil ve 4 (dört) yedek aday seçilecektir. Asil adaylar ile sözleşme imzalanamaması halinde yedek adaylar ile sözleşme imzalanacaktır. Asil ve yedek adaylarla ilgili bilgi Bakanlığımız internet adresinde yayınlanacaktır.

Adaylara ayrıca telefon ve/veya posta yolu ile duyuru yapılmayacaktır. Mülakata gelmeyen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Milli Eğitim Bakanlığı

Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber