Tabancasıyla oğlunu öldüren emekli astsubay adliyeye sevk edildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2010 17:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'da içki masasını paylaştığı oğlunu beylik tabancasıyla öldüren emekli astsubay Cahit Özdil (52), emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili savcılığa ifade veren Özdil'in tutuklanarak cezaevine gönderilmesi bekleniyor.

İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi 56'lar Sokak Nadir Apartmanı'ndaki evine, alkol yüzünden eşinden boşanan oğlu Burak Özdil (27) ile birlikte alkollü gelen emekli astsubay Cahit Özdil, tartıştığı oğlunu beylik tabancasıyla 4 el ateş ederek öldürdü. Sabah saat 07.30'da gerçekleşen cinayetin ardından baba Özdil, silahı ile İl Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. Zanlının emniyette alınan sorgusunda, oğlunun eve geldikten sonra soyunarak geçmişte yaşanmış bir takım konuları yeniden gündeme getirdiğini, küfür etmeye başladığını, kendisini susması yönünde defalarca uyarmasına rağmen küfretmeye devam etmesi üzerine sinirlenerek silahı ile öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Ayrıca Burak Özdil'in daha önce de birçok kez alkol alıp annesine küfürler edip dövdüğü de belirtildi.

İfadeleri alınmak üzere Emine Özdil ile babaanne Naime Özdil, polis eşliğinde adliyeye getirildi. Emniyetteki sorgunun tamamlanmasından sonra katil zanlısı baba Cahit Özdil, Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirildi. Adliye binasına getirilişi sırasında baba Özdil'in üzgün olduğu gözlendi. Savcılıktaki ifadesinin ardından emekli astsubay Özdil'in Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderilmesi bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber