Yeni haftada havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 11 Ekim 2010 09:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlar yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

HAVA SICAKLIĞI :Doğu bölgelerde 1 ila 3 derece azalacak, batı kesimlerimizde 2 ila 4 derece artacak.

RÜZGAR :Batı ve güneybatı (Lodos) yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Doğu Anadolu'nun doğusunda öğle saatlerinde yer yer kuvvetli olarak esecek.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların, öğle saatlerinde Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuz şartlara (sel, su baskını, heyelan vb.) karşı vatandaşların ve ilgililerin tedbirli ve dikkatli olması gerekmektedir.

BAZI İLLERİMİZMDE HAVA

BURSA, Parçalı ve az bulutlu 19

EDIRNE, Parçalı ve az bulutlu, akşam saatlerinden itibaren çok bulutlu 20

ISTANBUL, Parçalı ve az bulutlu 20

IZMIR, Parçalı ve az bulutlu, akşam saatlerinden itibaren çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren kuzey ilçeleri sağanak yağışlı 23

ADANA, Parçalı ve çok bulutlu 26

ANTALYA Az bulutlu 25

ANKARA, Parçalı bulutlu 15

ESKISEHIR, Parçalı bulutlu 15

KAYSERI, Parçalı bulutlu 15

BOLU Parçalı ve çok bulutlu 13

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, akşam saatlerinden itibaren parçalı ve az bulutlu 15

TRABZON, Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 20

ERZURUM, Parçalı çok bulutlu ve yağışlı geçecek. Yağışlar yağmur ve sağanak ilk saatlerde yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. 14

DIYARBAKIR, Parçalı ve çok bulutlu 23

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, akşam saatlerinden itibaren batısı çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Çanakkale ve Balıkesir çevreleri sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve az bulutlu, akşam saatlerinden itibaren batısı çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren İzmir'in kuzey ilçeleri sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu, doğusu parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerinde Hatay çevreleri sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Kuzey ve doğusu parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Düzce, Zonguldak, Bartın çevreleri ile öğle saatlerinde Karabük, Kastamonu ve Sinop çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı, akşam saatlerinden itibaren bölge geneli parçalı ve az bulutlu geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Ordu çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar öğle saatlerinde Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olacak. Yağışların yağmur ve sağanak, ilk saatlerde Doğu Karadeniz'in yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusu yağışlı geçecek. Yağışlar yağmur ve sağanak, kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde G.Antep ve Kilis çevreleri, öğle saatlerinden sonra Şanlıurfa, Mardin, Batman ve Siirt çevreleri sağanak yağışlı geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber