15 Ekim 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2010 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

15 Ekim 2010 Cuma

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Karabük'e gidecek. Valilik, Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı'nı ziyaret edecek olan Gül, Karabük Üniversitesi'nin akademik yıl açılışına katılacak. (11.00-17.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kazan'da Ankara 'Lojistik Üssü ve Gümrük İdari Birimleri'nin açılış törenine katılacak. (14.30)

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, TİM Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Devlet Bakanı Zafer Çağlayan ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ı ziyaret edecek. (09.30/11.30)

Piyasa Gözetimi ve Denetimi (PGD) Koordinasyon Kurulu, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan başkanlığında toplanacak. Toplantıya Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir de katılacak. (10.30)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nda iş adamlarıyla bir araya gelecek. Pazarcık ilçesi ile Narlı beldesinde temaslarda bulunacak. (09.30-15.00)

Hanri Benazus'un katkılarıyla düzenlenen, 'Daha Önce Hiç Görmediğiniz Atatürk Fotoğrafları Sergisi" Ankara Karum'da açılacak.

Ankara Sanayi Odası (ASO) üyeleri ve çalışanları tarafından Pakistan'daki sel mağdurları için toplanan yardım çeki, ASO'da düzenlen törenle Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'e takdim edilecek. (11.00)

Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin genel sağlık sigortası kapsamına alınmasına ilişkin protokol, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek arasında imzalanacak. (11.30)

Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi ve beraberindeki heyet, Ankara Valisi Alâaddin Yüksel'i makamında ziyaret edecek. (10.30)

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Sermaye Piyasası Kurulu'nca İstanbul'da düzenlenecek uluslararası konferansın açılışında konuşacak. (9.00)

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Onbaşı İbrahim İşcan'ın cenazesi, Pendik Dumankaya Camisi'nde öğle vakti kılınacak namazın ardından Samandıra Mezarlığı'na defnedilecek. (12.57)

Demokratik Pakistan'ın Dostları grubu, Pakistan'ın yeniden imar planını öğrenmek üzere toplanıyor. Toplantıda Türkiye'yi Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu temsil edecek.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, AB Komisyonu'nun genişlemeden sorumlu üyesi Stefan Füle ile görüşecek.

Osmanlı İmparatorluğu'nun zengin kültüründen esinlenerek tasarlanan halı koleksiyonu 'Ottomania', Londra'da sergilendi.

Ünlü Kıbrıslı işadamı Asil Nadir, bugün ikinci kez hakim karşısına çıkıyor. Nadir, yerel saatle saat 10.00'da Londra'daki Old Bailey ceza mahkemesine gelecek.

SPOR

Beko Basketbol Ligi'nde 2010-2011 sezonundaki maçlarını Ataköy Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynayacak olan Fenerbahçe Ülker basketbol takımı teknik ekip ve oyuncuları salonda incelemelerde bulunacak. (11.00)

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftası Bursaspor - Kardemir Karabükspor maçı ile başlayacak. (20.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber