İnternet'ten ücretsiz ÖSS ve LGS sınavına hazırlanabilirsiniz!

Haber Giriş : 15 Mart 2005 10:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İnternette ücretsiz olarak ÖSS ve LGS sınavına hazırlanabilirsiniz. Bu imkanı sağlayan yenirenk.net hem öğrenciler, hem öğretmenler hem de ailelere yönelik yararlı bilgiler içeren ve eğitsel amaçlı bir internet sitesi.

İnternette eğitim amaçlı sitelerin sayısı her geçen gün artıyor. Ancak LGS ve ÖSS hazırlıkta doyurucu içeriğe sahip site bulmak biraz zor. www.yenirenk.net hem bu alanda, hem de eğitimle ilgili her konuda iddialı.

Online eğitim portalı www.yenirenk.net eğitim ve öğretim hayatına yeni bir renk katmayı hedefliyor. LGS ve ÖSS ' ye hazırlıkta ; öğrenci , öğretmen ve ailelere yönelik rehberlik içerikli sayfalardan oluşan eğitsel amaçlı site zengin içeriğe sahip.

Renkli ve nitelikli bir site olan www.yenirenk.net eğitim portalında "güncel eğitim haberleri , LGS- ÖSS puan hesaplama , tercih programları , taban puanlar , çıkmış sorular , deneme sınavları , sınav istastistikleri , rehberlik , müfredatlar , merak ettikleriniz , yıllık planlar , MEB sınavları , meslek rehberi ve üniversiteler " gibi ana bölümler bulunuyor.

www.yenirenk.net eğitim portalında ; öğrencilerin en çok kullandığı bölümler ; online deneme sınavları ve tercih programları. Verilen sürede soruları çözen öğrenciler sınav sonunda toplam net ve toplam puanını öğrendikten sonra tercih programları bölümünden aldıkları puanla hangi okulları kazanabileceklerini öğrenebiliyorlar.

" Çalışmalıyız ; ama dinlemek hakkımız " diyen öğrenciler fıkra , hikaye arşivi ve oyunlar bölümü ile tenefüs yaparak dinlenebilirler.

www.yenirenk.net eğitim portalında ; öğrenci , öğretmen ve veliler site yazarlarına ve öğretmenlerine her türlü ders veya rehberlik konusunda soru sorabiliyor. Ayrıca sitede öğrenciler hangi sınavlara katılmak istiyorsa sınav müracat tarihleri ve sınav hakkında geniş bilgi alabiliyorlar.



haber7

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber